Fridas Chokladfudgepaj
Fridas fantastiska chokladfudgepaj med Excellence Raspberry Intense.

1 timme
Lätt
Ingredienser
- 150 g valfria småkakor (t.ex. chocolate chip) 110 g smör
- 1 burk kondenserad mjölk 300 g Lindt Excellence Raspberry Intense 2 msk smör
Lindt Choklad i detta recept
Metod
Steg 1.
Pajskal:
1. Krossa kakorna i en matberedare. Blanda kaksmulorna med smält smör och rör ihop till en kladdig massa. Tryck ut kakblandningen i en pajform, 24 cm och ställ i frys eller kyl för att stelna i ca.30 minuter.Steg 2.
Chokladfudge:
2. Smält chokladen över ett vattenbad i en stor skål. Rör ner den kondenserade mjölken samt smöret och arbeta ihop till en len fudge. Bred ut fudgen i pajskalet och ställ i kylskåpet i ca.20 minuter så att den stelnar.Recensioner
Write Your Own Review