Chokladdoppade jordgubbar

Den underbara kombinationen frukt och choklad

30 minuter
Lätt

Ingredienser

Metod

Steg 1.

Skölj jordgubbarna och torka dem försiktigt med papper.

Steg 2.

Smält chokladen över ett vattenbad eller i mikrovågsugn

Steg 3.

Doppa jordgubben i choklad. Håll jordgubben i stjälken och doppa ner den i den smälta chokladen.

Steg 4.

Skaka försiktigt av överflödig choklad och lägg jordgubben på ett fat täckt med bakplåtspapper.

Steg 5.

Ställ fatet i kylskåpet i cirka 5 minuter så att chokladen har stelnat.

Steg 6.

Garnera: Fyll en spritspåse med smält choklad (i annan färg) och spritsa över jordgubben. Det ger jordgubben en väldig elegant och proffsig look.

Recensioner

Write Your Own Review
Du recenserar: Chokladdoppade jordgubbar