Njut av en magisk stund

LINDOR är till för avkopplande stunder. Kom i rätt stämningen med avkoppling för dig sjölv medans du njuter av en mjuk, krämig LINDOR pralin

Koppla av, varva ver och låt tiden stå still. 

När du bryter det runda chokladfskalet från LINDOR så börjar det mjuka chokladkärnan snabbt att smälta. Upplev hur dina sinnen omsluts av den läckra chokladen som är noggrant framtagen av Lindts chokladmästare.

Låt dig inspireras till dina egna magiska stunder med LINDOR

Bowl of LINDOR with a book.

Dra dig tillbaka med en bra bok

Sätt på dig dina mysigaste kläder och kryp upp i soffan med en bra bok i ena handen och LINDOR praliner i den andra - redo att avnjuta både fantastisk litteratur och underbar choklad. Ren Lycka. 

Titta på din favoritfilm

Vad är du sugen på? En film från 80-talet? En romantisk komedi? Eller kanske en skräckfilm som får dig att täcka för ögonen med filten? Fixa till mysstämningen genom att dimma ner lamporna och duka fram LINDOR choklad på ett fint fat eller i en skål. Mycket bättre än biogodis. 

Bowl of LINDOR with cheese and wine.
Bowl of LINDOR with at-home spa treatments.

Unna dig en spa-dag hemma

Du behöver: en ansiktsmask, en stadig hand för att måla dina naglar och en lånda med läckra LINDOR-praliner. Fixa till din ansiktsmask och förbered manikyren samtidigt som du lutar dig tillbaka för att unna dig själv lite chokladlyx med vår förtrollande goda LINDOR choklad. 

Skapa en lugnande vana

Föreställ dig detta: du har precis lagt barnen till sängs efter en lång arbetsdag med mycket jobb. Då finns det många anledningar till att ta en lugn stund för dig själv för att kunna koppla av och varva ner. Skapa en lugnande vana med LINDOR och njut av en härlig stund helt för dig själv. 

Calming cup of tea with LINDOR.
Row of LINDOR on a dinner party napkin and plate.

Fira med stil

Fira speciella tillfällen och förgyll dina festliga middagar och sammansträden med lite LINDOR lyx. Strö pralinerna över bordet, fäst dem vid placeringskorten eller skapa vackra och unika dukningar av dem. Vi lovar att gästerna kommer att älska det. 

Create a calming ritual

Hemligheten till ren lycka

Ett tunt, fint och runt yttre skal. Krämig, smältande fyllning. Det är inte svårt att förstå varför LINDOR är en av våra mest älskade produkter över hela världen. Lär dig från våra Lindt chokladmästare vad som ger LINDOR dess utsökta och lena konsistens.

Ge bort lite lycka

Ge någon en gåva av ren lycka med LINDOR-choklad. Vare sig du vill tacka någon, be om förlåtelse eller förmedla din sanna kärlek så sägs det desto bättre med en lyxigt krämig choklad som smälter i munnen. Din gåva blir då inte bara chokladen i sig utan även ett njutbart ögonblick.

Hur LINDOR blev till

Visste du att LINDOR ursprungligen hänvisade till en chokladkaka med en krämig, len choklad som först producerades 1949? De ikoniska tryfflarna som vi förknippar dem med idag dök bara upp på hyllorna 20 år senare - men försvann strax efter. Nyfiken att veta vad som hände?

Follow @LindtUK on instagram #lindtlove

A box of classic red LINDOR milk chocolate.
A warm of tea with LINDOR and steam.
Three girls celebrating Galentines Day with LINDOR chocolate and wine.
A large cup filled with red LINDOR truffles in hand.
Indulging in a moment of bliss at home with LINDOR.
A woman holding out a heart-shaped box of LINDOR chocolate truffles.