Gör skillnad: Karriärer hos Lindt

Vår framgång är beroende av våra medarbetare. På Lindt vill vi ge vårt team möjlighet att nå sin fulla potential. Vi söker individer med olika bakgrunder. De har alla olika perspektiv att erbjuda, men delar samma drivkraft, engagemang och ambition.

Vi tror på att investera i talanger då vi förstår att produkterna blir så bra som de är på grund av människorna bakom dem.

Det är det som gör att vår choklad är i världsklass. Vi vill göra skillnad i ditt liv – så att du kan göra skillnad i vårt.

Lindt Nordic Story

Lindt har glatt chokladälskare över hela världen sedan 1845. Under Lindt & Sprünglis 175 år har vi enbart producerat choklad och chokladrelaterade produkter. Inget annat. Generationer av hänförda, fantasifulla, entusiastiska och uppfinningsrika medarbetare har byggt företaget till vad det är idag: världens ledande producent av premiumchoklad.

2005 började Lindt Nordic framgångssaga. Från början med enbart 4 anställda är vi nu på 2020-talet ett starkt team på 120 anställda som är dedikerade att ge chokladälskare i Norden upplevelsen av den finaste chokladen. Från att ha varit en nischaktör i regionen växte Lindt snabbt till att vara den 2: a största leverantören av chokladkakor & praliner i Sverige och är ett av de snabbast växande chokladföretagen i Norden.

Utan tvekan, anser vi att Lindt är det mest glänsande namnet inom premiumchokladkategorin.

Lindt bunny production line.

Vår skillnad

Vår framgång är beroende av våra medarbetare. På Lindt vill vi ge vår personal möjlighet att nå sin fulla potential. Vi söker individer med olika bakgrunder. De har alla olika perspektiv att erbjuda, men delar samma drivkraft, engagemang och ambition.

Vi tror på att investera i talanger då vi förstår att produkterna blir så bra som de är på grund av människorna bakom dem. Det är det som gör att vår choklad är i världsklass. Vi vill göra skillnad i ditt liv – så att du kan göra skillnad i vårt.

CEO Uttalande

Jag tycker verkligen om att arbeta för det här företaget och jag har gjort det i mer än 20 år nu. Det är ett sant nöje och en ära att få bidra till LINDTs resa in i framtiden här i Norden.

Vi har uppnått fantastiska resultat under de senaste 17 åren, men i själva verket är vi fortfarande i början av vårt äventyr.

Jag har den fantastiska turen att jag får arbeta med några av de mest begåvade, kunniga och entusiastiska kollegorna och teammedlemmarna i branschen. Jag inspireras av deras vilja att lyckas och av deras ambition att vara en del av ett arv. Det är vad det hela handlar om: att lämna ett spår.

Patrick Faeh, CEO

Lindt CEO.

Vad våra anställda säger

Sandra M., Nordic Brand Manager

”Det bästa med Lindt är att det finns en öppenhet, en framåtanda och att vi stöttar varandra varje dag. Jag har stor frihet och möjlighet att påverka mitt arbete, mina insatser värderas högt. Det är roligt att hjälpa till att förgylla vardagen med våra premiumprodukter. Jag är extra stolt över att ha bidragit till lanseringen av Excellence Salty Liquorice på den nordiska marknaden.”

Johan E., Sales Executive Sweden

"Det jag älskar med mitt jobb är att arbeta nära våra kunder som representant av ett välkänt premiumvarumärke. Även om vi är en del av ett globalt företag har vi ett tydligt ansvar för vår lokala marknad och jag kan bidra till tillväxt. Mitt team är fantastiskt, alla är dedikerade att göra sitt bästa och vår kultur är väldigt mycket "vi gör det här tillsammans".

Heli R., Store Manager Lindt Zsar outlet Finland

”Det bästa med mitt jobb är konsumentkontakten – att varje dag träffa människor som delar min passion för choklad. Vårt mål är att överträffa kundernas behov och få dem att le. Med utmärkt kundservice strävar vi efter att få dem att komma tillbaka. Vi har en stark gemenskap och vi har ett nära samarbete. Alla stöttar varandra. Jag känner att jag är en del av en stor familj."

Malle M., Master Data Specialist

"Jag älskar mitt jobb eftersom vi strävar efter perfektion i allt vi gör. Vi delar erfarenheter och kunskap, vilket gör att du lär dig nya saker varje dag. Vi är entreprenörer med hjärtat på rätt plats. Lindt är som min andra familj.”

Anna A., Account Manager / Regional Product Manager

”Det är väldigt spännande att arbeta med ett varumärke som anställda och konsumenter brinner för och ett varumärke som ger människor glädje. Företagets värderingar och mina värderingar stämmer väl överens, vilket är väldigt viktigt för mig. Jag kan stolt berätta för människor var jag jobbar. Lindt ger sina medarbetare möjlighet och förtroende att utvecklas i sitt ansvar och växa in i nya roller. Lindt har ett mycket uppmuntrande företagskultur. Nya idéer och förslag tas alltid emot med ett öppet sinne.”

Josefin B., Sales Controller/Business Analyst & KAM

”På Lindt finns stora möjligheter att utvecklas, både i den nordiska organisationen och i Lindt Group internationellt. Det jag gör bidrar till utvecklingen av verksamheten – jag känner att jag kan påverka varje dag. Kulturen här präglas av öppenhet och framåtanda. Vi har en fantastisk positiv och stödjande laganda, både inom mitt team och över avdelningarna.”

Arbeta hos Lindt

På Lindt & Sprüngli söker vi passionerade människor som du. Vi erbjuder ett brett utbud av karriärmöjligheter – hitta din perfekta matchning genom att läsa om våra olika avdelningar: Retail, Marknad, Försäljning, Supply Chain eller Finans. Vi ser fram emot att få höra ifrån dig.

Employees with the Lindt bunny.

Fördelar

Vi är ett framgångsrikt företag med en familjekänsla och en mängd möjligheter till utveckling - både i ditt yrkesliv och privatliv. Vi expanderar ständigt och har möjlighet att ge dig internationella erfarenheter. Alla våra anställda på varje plats åtnjuter toppförmåner anpassade till den lokala marknaden. Och glöm inte all choklad!

Lokalisering

Lindt är globalt i nåbarhet men lokalt i hjärtat. Vi har butiks- och kontorslokaler i nästan alla huvudstäder och storstäder runt om i världen, medan våra produktionsanläggningar är belägna på mer avlägsna platser med alla fördelar det innebär.

Vart och ett av dessa kontor, butiker och produktionsanläggningar förblir anslutna till vårt globala nätverk men har friheten att utveckla sin egen prägel som är unik för regionen den befinner sig i.

Skrolla bland våra karriärmöjligheter och världskartan för att se var vi finns.

HITTA OSS
Lindt headquarters.