Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lindt EXCELLENCE Dark 90% 100g

34,90 kr

Lindt EXCELLENCE Dark 90% 100g

Lindt EXCELLENCE Dark 90% 100g

34,90 kr
I lager
Lindt EXCELLENCE Dark 90% är en lyxig chokladkaka gjord av finaste mörk choklad med 90% kakao med en rik och kraftfull karaktär, tillverkad av högsta kvalitet med de finaste ingredienser framtaget av Lindt chokladmästare. Den perfekta kombinationen av mörk choklad med hög kakaohalt ger en djup kakaosmak och en överraskande balanserad smak för att skapa en smaksensation för dina sinnen. Njut av det tillfredsställande ljudet som uppstår när du bryter av en bit från de exceptionellt tunna chokladkakan och lägg märke till den intensiva kakaodoften. Ta en bit choklad och låt den smälta på tungan. Sedan 1845 har Lindts chokladmästare kombinerat sin expertis med ingredienser av högsta kvalitet från hela världen för att producera de finaste chokladprodukterna. Den högkvalitativa kakaon köps in från odlare i Lindt & Sprüngli Farming Program, Lindts ansvarsfulla hållbarhetsprogram.

Näringsfakta:

Energi kJ 2483
Energi kcal 592
Protein 10
Fett 55
- varav mättat fett 30
Kolhydrater 14
- varav sockerarter 7
Salt(g) 0.03

Ingredienser:

Ingredienser: Ingredienser: kakaomassa, kakaosmör, fettreducerat kakaopulver, socker. Kan innehålla HASSELNÖTTER, MANDLAR, andra NÖTTER, MJÖLK, SOJA. Den mörka chokladen innehåller minst 90% kakao.
Allergens: HASSELNÖTTER, MANDLAR, NÖTTER, MJÖLK, SOJA