Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kliv in i vår värld

Upptäck det som gör att Lindt choklad skiljer sig från annan choklad och vad som utgör vår perfekta kombination av passion, konst och expertis.

Man baking a chocolate cake with Lindt EXCELLENCE.

Baka med Lindt

Våra chokladmästare tar alltid fram de allra bästa recepten. Hos oss hittar du recept för alla olika tillfällen då man vill unna sig något sött. Här hittar du som en rad olika recept anpassade till allas olika förmågor. Inspireras av nya recept, från muffins till lyxiga desserter framtaget av Lindts chokladmästare och upptäck din helt egna version av Lindt med våra tips, tricks och delikata recept.

Se recept

Perfekta smakkombinationer

Att kombinera din favoritchoklad med olika drycker kan skapa en helt ny upplevelse. Planer på att anordna en chokladprovning eller bara njuta av en mysig hemmakväll? Bli inspirerad av våra olika förslag på läckra smakkombinationer från våra chokladmästare.

Läs mer
Lindt dark chocolate paired with a glass of red wine.

Träffa våra Lindt chokladmästare

Våra Lindt chokladmästare är baserade runt om i världen vilket gör att de alla bidrar med ett unikt perspektiv, palett och kulinarisk bakgrund. Bli inspirerad av deras berättelser om chokladtillverkning, bakning och deras utsökta skapelser.

Lindt Master Chocolatier smoothing out chocolate in a mould.

Lindts historia

Ta ett steg tillbaka i tiden och upptäck Lindtchokladens rika historia. Det hela börjar med våra innovativa uppfinningar som sedan leder till den finaste choklad vi fortfarande producerar idag. Lär dig om hur Lindt blev till.

läs mer

Resan från kakaoböna till färdig produkt, till dig

På Lindt är vi stolta över den choklad som vi har skapat så passionerat sedan 1845. Vi strävar efter att skapa den allra finaste chokladen som matchas av lika höga etiska och hållbarhetsstandarder. På så sätt kan du alltid njuta av vår choklad fullt ut.

Lär dig mer
Cocoa farmers holding a basket of cocoa pods over their heads.
Woman enjoying a moment of bliss with LINDOR.

En magisk stund

Även under veckodagarna kan du unna dig en stund för dig själv där du avnjuter något extra gott. Läs våra tips och idéer för lite inspiration inför just sådana stunder.

Träffa Roger

Roger är otroligt beundrad över hela världen, inte bara för sin fantastiska framgång som idrottsman men även för hans jordnära personlighet som har vunnit honom många lojala fans.

Roger Federer is our Lindt Brand Ambassador