Siffror kring vår lyxiga Lindtchoklad
1952
Året då den ikoniska guldkaninen, även kallad GOLD BUNNY, föddes
36
Antalet Excellence chokladsorter som säljs över hela världen
4 miljarder
Antalet LINDOR-praliner som görs varje år runt om i världen
Vad är temperering?
Temperering är processen där choklad värms upp, kyls och värms upp igen. Detta är för att kakaosmöret (fettet i choklad) ska få en mer stabil form och även för att förebygga kristallisering. Vi har bemästrat denna process för att se till att varje Lindtchoklad har en oemotståndligt slät yta och att varje gång du bryter din chokladkaka så hör du det karaktäristiska ljudet av ett lätt krispigt knäpp.
Lockning
Verb:
Detta är processen där pralinens center täcks av ett lager med tempererad choklad.
Detta är processen där pralinens center täcks av ett lager med tempererad choklad.
Våra unika detaljer
”Om du tar dig tid att skapa choklad av hög kvalitet så måste det vara hög kvalitet från början till slut. Det är vad Lindt handlar om. "
Lindts vintagereklam och förpackning
På Lindt & Sprüngli bryr vi oss om våra lojala kunder. Vi lyssnar på din feedback och är dedikerade till att skapa den absolut finaste chokladen så att du kan uppleva äkta chokladlyx. Under åren har vår reklam återspeglat många viktiga historiska ögonblick; från samarbeten med konstnärer för att illustrera annonser under Belle époque-eran till att använda fredsymboler för att markera slutet på andra världskriget.