Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Det unika med Lindt -

5. Avsluta med perfektion

Lindt choklad är inte som vilken choklad som helst. Läs vidare för att upptäcka hemligheterna bakom vår chokladperfektion...


Det lilla extra

På Lindt & Sprüngli tror vi att hemligheten för att njuta av chokladen kommer av att dina sinnen får en helhetsupplevelse. Därför är vi extra noggranna med alla detaljer vid varje steg i produktionen från dess att bönorna härdas för att vi ska kunna skapa en silkeslen och glänsande yta till att ta fram eleganta förpackningar som avspeglar de fantastiska smakerna som finns inuti paketet. De absolut sista stegen placeras varsamt för hand - vare sig det gäller de fina mandlarna som dekorerar våra praliner eller de välkända rosetterna som varsamt knyts runt vår klassiska chokladkanin, GOLD BUNNY.


Siffror om vår lyxiga Lindt choklad

1952

Året då den ikoniska guldkaninen, även kallad GOLD BUNNY, föddes

36

Antalet Excellence chokladsorter som säljs över hela världen

4 miljarder

Antalet LINDOR-praliner som görs varje år runt om i världen


Vad är temperering?

Temperering är processen där choklad värms upp, kyls och värms upp igen. Detta är för att kakaosmöret (fettet i choklad) ska få en mer stabil form och även för att förebygga kristallisering. Vi har bemästrat denna process för att se till att varje Lindtchoklad har en oemotståndligt slät yta och att varje gång du bryter din chokladkaka så hör du det karaktäristiska ljudet av ett lätt krispigt knäpp.


Lockning

Verb:
Detta är processen där pralinens center täcks av ett lager med tempererad choklad.

Våra unika detaljer


”Om du tar dig tid att skapa choklad av hög kvalitet så måste det vara hög kvalitet från början till slut. Det är vad Lindt handlar om. "

 
– Lindt Master Chocolatier.
 

På Lindt & Sprüngli bryr vi oss om våra lojala kunder. Vi lyssnar på din feedback och är dedikerade till att skapa den absolut finaste chokladen så att du kan uppleva äkta chokladlyx. Under åren har vår reklam återspeglat många viktiga historiska ögonblick; från samarbeten med konstnärer för att illustrera annonser under Belle époque-eran till att använda fredsymboler för att markera slutet på andra världskriget.

Lindts vintagereklam och förpackning


De bästa ingredienserna

Den finaste kakaon