0
Fridas Chokladfudgepaj
10-12
LINDT Excellence Raspberry Intense
45-60 minuter
Enkel

Fridas fantastiska chokladfudgepaj med Excellence Raspberry Intense.

150 g valfria småkakor (t.ex. chocolate chip)
110 g smör

1 burk kondenserad mjölk
300 g Lindt Excellence Raspberry Intense
2 msk smör

1

Pajskal:

1.     Krossa kakorna i en matberedare. Blanda kaksmulorna med smält smör och rör ihop till en kladdig massa. Tryck ut kakblandningen i en pajform, 24 cm och ställ i frys eller kyl för att stelna i ca.30 minuter.

2

Chokladfudge:

2.     Smält chokladen över ett vattenbad i en stor skål. Rör ner den kondenserade mjölken samt smöret och arbeta ihop till en len fudge. Bred ut fudgen i pajskalet och ställ i kylskåpet i ca.20 minuter så att den stelnar.

Excellence Raspberry 100g

Excellence Raspberry 100g

Fin mörk choklad med bitar av hallon.