0
Chokladdoppade jordgubbar
LINDT Mörk eller Vit choklad
15-30 minuter
Enkel

Den underbara kombinationen frukt och choklad

3 chokladkakor x 100 g LINDT Dessert eller Vit choklad, hackad
12-14 medelstora jordgubbar

 

 LINDT Mörk eller vit choklad, hackad

 

 

 

 

1
  •  Torka av jordgubbarna med en fuktig trasa och klappa dem torra. Tvätta inte dem.
2
  • Smält chokladen över ett vattenbad eller i mikrovågsugn
3
  •  Håll jordgubben i stjälken och doppa ner den i den smälta chokladen.

 

 

4
  • Skaka försiktigt av överflödig choklad och lägg jordgubben på ett fat
    täckt med bakplåtspapper.
5
  •  Ställ fatet i kylskåpet i cirka 5 minuter så att chokladen har stelnat.
6
  • Fyll en spritspåse med smält choklad (i annan färg) och spritsa över jordgubben. Det ger jordgubben en väldig elegant och proffsig look.