0
Choklad- och nöttoppar
16
LINDT Excellence 70%
15-30 minuter
Enkel

Det här receptet är både enkelt och elegant. Erbjud dina gäster choklad- och nöttoppar till kaffet.

100g LINDT Excellence 70%
75 g hasselnötter eller mandlar, hackade, lätt rostade
75 g valnötter, hackade, lätt rostade

1

Rosta nötterna

  • Rösta nötterna i en stekpanna på medelhög värme.
  • Rör hela tiden tills nötterna har fått en gyllenbrun färg.
  • Lägg över nötterna i en skål.
2

Smält chokladen

  • Smält chokladen och låt sedan svalna tills den börjar stelna längs skålens kanter.
3

Tillsätt nötterna

  • Tillsätt de hackade nötterna och blanda väl.
4

Klicka ut topparna

  • Använd en tesked för att klicka ut topparna på bakplåtspapper.
5

Låt stelna

  • Låt svalna!