0

B2B

B2B

Vi på Lindt erbjuder en heltäckande service för företagskunder. I vårt sortiment av choklad hittar du garanterat det som passar för just ditt tillfälle! Varför inte ge en lyxig pralinask i julklapp till dina anställda, eller varför inte ha Lindor kulor i konferensrummet året runt?

Vi på Lindt choklad är stolta över att kunna erbjuda en mycket flexibel och professionell service och kommer att sträva efter att erbjuda lösningar för att möta alla dina affärsbehov. 

Vid stora volymer eller specialönskemål om produkter, vänligen kontakta oss på email eshop-se@lindt.com

Önskar du registrera ditt företag som B2B kund? Mejla era företagsuppgifter till eshop-se@lindt.com så hjälper vi er.

Minimiordervärde är 3000sek, fraktfritt. Vi använder oss av DHL som leverantör.

 Lindt och Sprüngli Nordic levererar för tillfället endast till adresser i Sverige. Standardmässig leveranstid för sändningar i Sverige är 5-7 arbetsdagar (måndag till fredag, med undantag av helgdagar). Exakta detaljer ang. din leverans kan erhållas genom att mejla till eshop-se@lindt.com. Om förseningar uppstår utanför vår kontroll (force majeure) kan leveranstiden komma att förlängas. Du kommer att meddelas omedelbart om detta skulle uppstå. Smärre avvikelser kan förekomma i förpackningens utseende. Choklad går under livsmedel vilket innebär att ånger- returrätt inte gäller. Choklad går under livsmedel vilket innebär att ånger- returrätt inte gäller.